fbpx Løste opgaver - Boligkøb | AktivFinans – din økonomiske rådgiver

Du er her

Løste opgaver - Boligkøb

Løste opgaver - Boligkøb

Vi blev kontaktet af et par i slutningen af 30’erne, der gerne ville købe et sommerhus.

De ønskede at kende de økonomiske konsekvenser ved sommerhuskøbet, således at de inden købet vidste, om deres økonomi kunne bære det, og ikke mindst hvilken type sommerhus, deres økonomi kunne bære.

Vi gennemgik deres budget, deres skatteforhold, lavede beregninger over konsekvenserne for deres budget samt deres skatteforhold ved et køb af sommerhus.

Honoraret til os blev kr. 5.000 + moms.

 

En ung mand på 28 år, der arbejder i IT-afdelingen på en større uddannelsesinstitution, ønskede at købe sin første lejlighed. Han henvendte sig til os og bad om hjælp til dette.

Finansieringen havde han fået på plads, så det var kun selve købet, vi skulle hjælpe ham med, og igennem en periode på 4 måneder kiggede vi sammen på 3 ejerlejligheder og 2 andelslejligheder.

Vores opgave var at gennemgå papirerne på den lejlighed, han havde fundet, besigtige den sammen med ham og gennemføre forhandlingerne med ejendomsmægleren.

Den andelslejlighed, som han valgte at købe, var udbudt til kr. 550.000, men det lykkedes os, at få den forhandlet ned til kr. 450.000.

Vores honorar blev på kr. 16.000 incl. moms

 

En mand i midten af 40’erne kontaktede os, idet han var dybt frustreret. Hans pengeinstitut behandlede ham som et uartigt barn, når han talte med dem.

Han boede i en andelsbolig i København, men var blevet mæt af byen og ville gerne ud på landet og bo.

Andelsboligen blev solgt 10 min. efter den var sat til salg.

Vi hjalp ham med at finde et nyt pengeinstitut og købe ny bolig, og han har nu fået sin Morten Korch-idyl, som han så brændende ønskede sig. Ejendommen blev overtaget 4 mdr. efter han havde kontaktet os.

Sagsbehandlingen med gennemgang af forsikringer, købsaftale, skødeskrivning, diverse bankmøder m.m. varede 4 mdr. og kostede kunden kr. 18.000 incl. moms.Bliv kontaktet af os

Det koster ikke noget

Aftal et møde med os, hvor vi helt uforpligtende kan drøfte dine muligheder.

Kontakt os

Menu

AktivFinans
Severinsminde
Severinsmindevej 6
4420 Regstrup

IVS CVR-nr. 3583 0758