Du er her

Cookie - og persondatapolitik

Cookie - og persondatapolitik

Introduktion

Beskyttelsen af dit privatliv er meget vigtig for os. I denne privatlivspolitik beskrives, hvordan AktivFinans indsamler, beskytter og bruger personoplysninger fra kunder og kontakter.

Generelt

AktivFinans giver uafhængig økonomisk rådgivning til både privatpersoner og virksomheder. Vi er underlagt persondatalovgivning (pr. 25. maj 2018 GDPR databeskyttelsesforordningen).

AktivFinans har implementeret tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger og behandler dine oplysninger sikkert og fortroligt. Vi opbevarer dine oplysninger på computere og servere i et sikret miljø med begrænset adgang.

AktivFinans indsamler og bruger personoplysninger til følgende formål:

  • Kundesupport og rådgivning
  • Administrative formål, bl.a. login på selvbetjeningsportaler, fakturering og servicemeddelelser
  • Målrettet kommunikation, fx gennem nyhedsbreve, invitationer til møder om økonomi og rådgivning samt digital annoncering
  • Personlig kontakt
  • Markedsføring generelt
  • Rekruttering (hvis du er jobansøger)
  • Videregivelse til kundens kreditorer

Vi benytter kun databehandlere, der lever op til gældende standarder og lovgivning for datasikkerhed.

Sådan behandler vi dine data

Henvendelser om rådgivning

Når du henvender dig for at få rådgivning enten via vores formular på hjemmesiden eller via e-mail eller telefon, registrer AktivFinans dine oplysninger i vores IT-system. Vi noterer desuden oplysninger om de private og økonomiske forhold, som du vælger at fortælle under din indledende telefonsamtale med rådgiveren.

Ud over navn, kontaktoplysninger og bopæl kan der være tale om ægtefælles navn, alder, oplysninger om indkomst, pension, formue, gæld, fast ejendom mm.

Ønsker du ikke rådgivning i AktivFinans, gemmer vi dine oplysninger i op til 1 år, og hører vi ikke fra dig inden da, sletter vi automatisk dine oplysninger.

Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger ved at skrive til mail [snabel-a] aktivfinans.dk  eller ringe til os på
tlf. 29 70 66 55.

Kunder

Er du kunde hos AktivFinans indgår oplysningerne fra din første henvendelse og den indledende samtale i rådgivningsgrundlaget.

Som kunde afgiver du en række oplysninger og dokumenter om din økonomi. Herudover noterer rådgiveren de relevante oplysninger, der kommer frem under rådgivningsmødet, ligesom der efter mødet kan indhentes yderligere oplysninger efter aftale med dig.

Når rådgivningen er afsluttet, opbevares rådgivningsgrundlaget og resuméet fra rådgivningsmødet i 5 år som dokumentation for rådgivningen.

Se mere i vores forretningsbetingelser.

Nyhedsbrev og markedsføring

Du tilmelder dig nyhedsbrev fra AktivFinans på vores hjemmeside via et link i en mail eller ved at vælge det til i vores kontaktformular, hvor du samtidig beder om at blive kontaktet af en rådgiver.

For at kunne sende dig vores nyhedsbrev opbevares og administreres dine oplysninger som fx navn og e-mail via e-mailtjenesten MailChimp. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre.

AktivFinans gemmer desuden dine oplysninger i vores IT-system for evt. at kontakte dig via e-mail, telefon og sms vedr. økonomisk rådgivning.

Du kan til en hver tid få indsigt i, berigtiget eller slettet dine oplysninger ved at skrive en mail til os på mail [snabel-a] aktivfinans.dk eller ringe til os på tlf. 29 70 66 55.

Jobansøgere

Vi behandler ansøgeres personoplysninger for at få indsigt i jobansøgerens erfaring og kompetencer for at sikre en korrekt rekruttering. Modtagerne af personoplysningerne er partnere i AktivFinans.

Er du ansøger til et job i AktivFinans, behandler vi følgende personoplysninger om dig:

  • Navn, adresse, tlf. nr. og alder
  • Uddannelse
  • Erhvervserfaring
  • Personlige kvalifikationer
  • CPR-nummer

Oplysninger behandles fortroligt. CV’er opbevares i højst seks måneder.

Cookies og brug af aktivfinans.dk

AktivFinans indsamler oplysninger om alle besøg på aktivfinans.dk. Oplysningerne bruges til at tilpasse og forbedre hjemmesidens indhold og dens funktionalitet.

Vi indsamler fx oplysning om domænenavn og/eller IP-adresse, browsertype, dato/tid og besøgte sider. Denne information indsamles udelukkende til overvågning og sporing af trafikken. Data om den enkelte brugers adfærd på sitet videregives eller sælges ikke til tredjepart.

AktivFinans.dk anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Alphabet (Google), herunder Google Analytics, Google Adwords, Google Search Console og lignende værktøjer.

Du kan klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Senest opdateret januar 2019



Bliv kontaktet af os

Det koster ikke noget

Aftal et møde med os, hvor vi helt uforpligtende kan drøfte dine muligheder.

Kontakt os

Menu

AktivFinans
Severinsminde
Severinsmindevej 6
4420 Regstrup

IVS CVR-nr. 3583 0758