fbpx Er du også i risikozonen for at blive skilt? | AktivFinans – din økonomiske rådgiver

Du er her

Er du også i risikozonen for at blive skilt?

Er du også i risikozonen for at blive skilt?

Januar 2016

Ifølge Danmarks Statistik for 2014 var der 19.435 par, der blev skilt, hvilket er det højeste tal nogensinde! Samlet set bliver 54 % af alle gifte par skilt. Det er således mere end hver andet par, der bliver skilt i Danmark. Hertil kommer så alle de par, der ikke er gift med hinanden!

Parterapeut og sexolog Maj Wismann mener, at den største grund til skilsmisse er, at man ikke længere kan finde ud af at kommunikere med hinanden. Det er ikke dermed sagt, at man ikke taler sammen, men det er måden, man taler sammen på. For ofte lytter man ikke til hinanden.

I forbindelse med vores arbejde ser vi meget tit, at de par, der vælger at blive skilt, igennem længere tid har haft store økonomiske problemer.

”The international study of families and households” har lavet en længere undersøgelse, der viser, at par, der dagligt skændes om økonomien, har 70 % større chance for at blive skilt, end par, der ikke skændes om økonomien.

Kan man i vores travle hverdag i dagen Danmark helt undgå at skændes om økonomien?

Ja, det mener vi godt, man kan!

Men det kræver først og fremmest, at man har et fuldkomment overblik over ens økonomiske situation. Og har det stået skidt til med økonomien i en længere periode, kan det være svært. Men det kan lade sig gøre, hvis begge parter har viljen til det.

Er du i den situation, at du og din partner ofte skændes på grund af økonomien, så lad os hjælpe jer med at få skabt overblik over jeres økonomi, så I kan komme videre med jeres liv på en meget bedre måde og samtidig bevare jeres parforhold.

Du kan på www.aktivfinans.dk se de forskellige opgaver, som vi har løst for vore kunder, og dermed også få en indikation af, hvad vores hjælp koster. Men som du kan se, er der meget stor forskel på de forskellige sager, hvorfor den bedste start er en uforpligtende snak om netop din situation.

Hvis du vil høre mere, så kan du kontakte os på en af de nedenstående måder:

  • Ring på tlf. 2970 6655
  • Send en mail til mail [snabel-a] aktivfinans.dk
  • Send en SMS til 1245 med ordet AKTIV
  • Benyt vores kontaktformular på www.aktivfinans.dk

Med venlig hilsen

Flemming Thorslund
Partner

Læs også vore øvrige nyhedsbreve

 



Bliv kontaktet af os

Det koster ikke noget

Aftal et møde med os, hvor vi helt uforpligtende kan drøfte dine muligheder.

Kontakt os

Menu

AktivFinans
Severinsminde
Severinsmindevej 6
4420 Regstrup

IVS CVR-nr. 3583 0758