fbpx Løste opgaver - Erhverv | AktivFinans – din økonomiske rådgiver

Du er her

Løste opgaver - Erhverv

Løste opgaver - Erhverv

Vi blev i efteråret 2016 kontaktet af en mindre erhvervsdrivende, der igennem finanskrisen havde haft problemer med at få tingene til at hænge sammen, men det var lykkedes.

Igennem mere end 10 år havde de betalt, hvad de skulle på deres bankgæld, men havde nu konstateret, at det beløb, de havde indbetalt, alene var blevet brugt til at betale renter med, således at de nu reelt fortsat skyldte det samme.

Nu er det lykkedes at få renten sat ned med mere end 6% og få tilpasset ydelsen, så dagligdagen bliver lidt lettere og bankgælden fremover vil blive mindre år for år.

Det har taget ¾ år og kostet kr. 25.000, men alene besparelsen er på kr. 250.000, og der er nu en bedre sammenhæng i økonomien og dermed færre søvnløse nætter.

 

Den sidste fredag i oktober måned 2016 blev vi kontaktet af ejeren af et selskab, der havde store likviditetsproblemer, idet han ikke havde penge til at betale lønninger 5 dage senere.

Han manglede kr. 250.000!

Han havde været i banken, der havde nægtet at hjælpe ham, selvom han havde mere end kr. 500.000 til gode hos sine kunder! 

Det lykkedes i løbet af weekenden at få etableret en løsning, og han kunne således udbetale lønninger til sine medarbejdere, dog med et par dages forsinkelse. Men det vigtigste er, at virksomheden overlevede!

Honoraret til os blev kr. 25.000 + moms.

 

En mand på 40 år henvendte sig til os for at få hjælp.

Kunden var for en del år tilbage selvstændig, men måtte lukke virksomheden pga. underskud.
Efter lukningen af firmaet stod han tilbage med en gæld på mere end kr. 600.000 til en stor bank i Danmark.

Med et job som alm. ansat håndværker, var han i en meget vanskelig situation, idet han ikke havde mulighed for at betale hele gælden til banken.

Vi tog kontakt til banken, og efter længere forhandling fik vi lavet den aftale, at vores kunde betaler banken kr. 2.000 pr. md. i de kommende 5 år – dvs. i alt kr. 120.000, hvorefter banken afskriver de resterende kr. 500.000.

Så resultatet for vores kunde blev, at han fra at have været i en uoverskuelig situation, nu kan se frem til en ordning, hvor han efter 5 år er ude af gælden og kan komme videre med sit liv uden at have en stor gæld at slås med.

Honoraret til os blev kr. 12.000 incl. moms.

 

En mand i starten af 40'erne havde i en periode forsøgt sig med en forretning.

Desværre gik det ikke helt så godt som ønsket, hvorfor han valgte at lukke forretningen ned, inden han blev tvunget til at gøre det.

Han stod herefter tilbage med en leverandørgæld på kr 240.000.

Der er nu lykkedes os at forhandle os frem til en aftale, hvorefter vores kunde en gang for alle betaler kr. 60.000, hvorefter han igen reelt er en fri mand. Og heldigvis er  det også lykkedes for ham at komme i arbejde.

Regningen fra os blev kr 8.000 + moms.

 

En jysk landmand henvendte sig til os i sommeren 2013.
Han havde - som så mange andre landmænd - fået mere gæld end hans bedrift kunne forrente.

Efter 9 mdr.'s forhandlinger har vi nu fået lavet en aftale med hans pengeinstitut, der - efter at de har modtaget knap kr. 1. mio. kontant og med en afviklingsaftale på yderligere kr. 1 mio. - har accepteret at eftergive ham godt kr. 5 mio.

Et væsentligt element i løsningen har været, at det lykkedes at finde et nyt pengeinstitut, der finansierer landmanden fremadrettet.

Så i stedet for en personlig konkurs, tvangsauktion m.v. er det lykkedes at få en løsning, hvorefter landmanden og hans familie på en ordentlig måde nu kan komme videre med deres landbrugsbedrift. Det samlede honorar til os blev kr. 45.000 + moms.Bliv kontaktet af os

Det koster ikke noget

Aftal et møde med os, hvor vi helt uforpligtende kan drøfte dine muligheder.

Kontakt os

Menu

AktivFinans
Severinsminde
Severinsmindevej 6
4420 Regstrup

IVS CVR-nr. 3583 0758