Du er her

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Aktivfinans ledes af Flemming Thorslund og Jens-Edmunn Schmidt.

Både Flemming og Jens-Edmunn har gennem mere end 25 år oparbejdet stor viden og erfaring med erhvervs- og privatkunder samt haft ledelsesansvar på højt niveau. De har sammen haft virksomhed siden 2004, hvor de har arbejdet med økonomisk rådgivning af såvel erhvervs- som privatkunder.

Vi har i dag afdelinger i Birkerød, Regstrup og Horsens og løser opgaver fordelt over hele landet.

Flemming Thorslund

Flemming Thorslund

Flemmings karriere har givet erfaringer fra Andelsbanken (nu Nordea), Forstædernes Bank A/S (nu Nykredit), Amagerbanken (nu BankNordik) og Sparekassen Sjælland, hvor han sluttede som underdirektør.

Jens-Edmunn Schmidt

Jens-Edmunn Schmidt

Jens-Edmunns karriere har givet erfaringer fra Aktivbanken (nu Sydbank), Amagerbanken (nu BankNordik) og Alm. Brand Bank, hvor han sluttede som vicedirektør.

Bente Kruhøffer

Bente Kruhøffer

Bente Kruhøffer er ansat som finansrådgiver.

Bente har i en lang årrække været ansat i Danske Bank koncernen med fokus på rådgivning af privatkunder. Derudover har Bente også været tilknyttet revisionsfirma samt et tilsvarende rådgivningsfirma.

Hos Aktivfinans tager Bente sig primært af at hjælpe vores kunder omkring økonomisk rådgivning, herunder planlægning og forhandlinger med bank, kreditforening og andre kreditorer. Tager gerne al kontakten med kreditorerne, herunder fogedretsmøder mv.

Privat er Bente Kruhøffer gift med Per, der arbejder hos GSV og sammen er de bosiddende i Ringsted. Bente og Per har 3 voksne børn tilsammen, der alle har stiftet familie.

Helle Justesen

Helle Justesen

Helle Justesen er ansat som finansrådgiver.

Helle har igennem mange år været beskæftiget med undervisning, herunder har Helle en professionsbachelor i undervisning. Helle har valgt at koncentrere sin energi om hjælp til private, der af den ene eller anden grund er i en presset situation og hjælper både med at fjerne presset og tager sig af al forhandling og kontakt med bank, kreditforening og andre kreditorer, således kunden kan se en mere rolig og tryg fremtid i møde. Helle deltager gerne i evt. fogedretsmøder enten sammen med kunden eller alene.

Helle er gift med Per, der arbejder hos Seges og sammen er de bosiddende ved Horsens. Helle og Per har 4 børn, der alle har stiftet familie.

Lene Borg

Lene Borg

Lene Borg er ansat som sekretær/administrativ medarbejder.

Lene var tidligere i en lang årrække ansat som sekretær i Sparekassen Sjælland. Derudover har hun været ansat hos ejendomsmægler og advokat.

Hos AktivFinans tager Lene sig primært af markedsføring, herunder opdatering af hjemmeside, annoncering på Facebook, udsendelse af nyhedsbreve og administrative opgaver i øvrigt.

Lene er gift med Preben, der arbejder hos VVS-Eksperten og sammen bor de i Holbæk. Lene har 2 voksne døtre, der begge har stiftet familie.

Lisbeth le Févre

Lisbeth le Févre

Lisbeth le Févre er ansat som regnskabskonsulent.

Lisbeth har mange års erfaring som bogholder i forskellige virksomheder, hvor hun har arbejdet med alle aspekter af bogholderi – løn-, debitor-, kreditor-, finansbogholderi osv.

Lisbeth tager sig primært af at hjælpe vores erhvervskunder med regnskabs- og bogføringsopgaver.

Lisbeth er gift med Leif og sammen bor de i Holbæk. Lisbeth har 2 voksne børn, der begge har stiftet familie.

 

 

 

 

 

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os?Bliv kontaktet af os

Det koster ikke noget

Aftal et møde med os, hvor vi helt uforpligtende kan drøfte dine muligheder.

Kontakt os

Menu

AktivFinans
Severinsminde
Severinsmindevej 6
4420 Regstrup

IVS CVR-nr. 3583 0758