fbpx Hvem er vi? | AktivFinans – din økonomiske rådgiver

Du er her

Hvem er vi?

Hvem er vi?

AktivFinans ledes af Flemming Thorslund og Jens-Edmunn Schmidt.

Både Flemming og Jens-Edmunn har gennem mere end 25 år oparbejdet stor viden og erfaring med erhvervs- og privatkunder samt haft ledelsesansvar på højt niveau. De har sammen haft virksomhed siden 2004, hvor de har arbejdet med økonomisk rådgivning af såvel erhvervs- som privatkunder.

Vi har i dag afdelinger i Birkerød, Regstrup og Karby og løser opgaver fordelt over hele landet.

Flemming Thorslund

Flemming Thorslund

Flemmings karriere har givet erfaringer fra Andelsbanken (nu Nordea), Forstædernes Bank A/S (nu Nykredit), Amagerbanken (nu BankNordik) og Sparekassen Sjælland, hvor han sluttede som underdirektør.

Jens-Edmunn Schmidt

Jens-Edmunn Schmidt

Jens-Edmunns karriere har givet erfaringer fra Aktivbanken (nu Sydbank), Amagerbanken (nu BankNordik) og Alm. Brand Bank, hvor han sluttede som vicedirektør.

Bente Kruhøffer

Bente Kruhøffer

Bente Kruhøffer er ansat som finansrådgiver.

Bente har i en lang årrække været ansat i Danske Bank koncernen med fokus på rådgivning af privatkunder. Derudover har Bente også været tilknyttet revisionsfirma samt et tilsvarende rådgivningsfirma.

Hos Aktivfinans tager Bente sig primært af at hjælpe vores kunder omkring økonomisk rådgivning, herunder planlægning og forhandlinger med bank, kreditforening og andre kreditorer. Bente tager gerne al kontakten med kreditorerne, herunder fogedretsmøder mv.

Privat er Bente Kruhøffer gift med Per, der arbejder hos GSV og sammen er de bosiddende i Ringsted. Bente og Per har 3 voksne børn tilsammen, der alle har stiftet familie.

Gitte Wolfrom

Gitte Wolfrom

Gitte Wolfrom er ansat som finansassistent.

Gitte har i mere end 30 år arbejdet som advokatsekretær på et advokatfirma og efterfølgende været ansat hos DiBaBolig. Begge steder har hun primært været beskæftiget med ejendomshandler. Herudover har Gitte været koordinator i Forbrugerrådet Tænk Gældsrådgivning i 3 år.

Hos AktivFinans tager Gitte sig blandt andet af kontakt med banker og finansieringsselskaber, udarbejdelse af dokumenter, diverse korrespondance, møder i fogedretten m.m.

Gitte er gift med Kim, der arbejder hos Tscherning, og de bor i Ringsted og har tilsammen 4 voksne børn, der alle har stiftet familie.

Lene Borg

Lene Borg

Lene Borg er ansat som sekretær/administrativ medarbejder.

Lene var tidligere i en lang årrække ansat som sekretær i Sparekassen Sjælland. Derudover har hun været ansat hos ejendomsmægler og advokat.

Hos AktivFinans tager Lene sig primært af markedsføring, herunder opdatering af hjemmeside, annoncering på Facebook, udsendelse af nyhedsbreve og administrative opgaver i øvrigt.

Lene er gift med Preben, der er gået på pension, og de bor i Holbæk. De har 2 voksne døtre, der begge har stiftet familie.

 

Marianne Madsen

FOTO ER PÅ VEJ.

Marianne Madsen er ansat som bogholder.

Marianne, der er uddannet advokatsekretær, har sidst været ansat som bogholder/sekretær hos Benefit Fysioterapi i Holbæk, men har også erfaring fra en lang række andre virksomheder. Ved siden af jobbet hos AktivFinans laver Marianne også regnskab for Jyderup Dyvelfabrik.

Hos AktivFinans tager sig Marianne sig primært af bogføring for virksomhedens kunder.

Privat er Marianne bosiddende i Veddinge Bakker sammen med sin mand Henrik, der ejer Jyderup Dyvelfabrik. De har 2 voksne børn, der begge er flyttet hjemmefra, og er i gang med at uddanne sig.

 

Uffe Rosenvinge Stigaard

Uffe Rosenvinge Stigaard

Uffe Rosenvinge Stigaard er ansat som finanskonsulent.

Uffe har en bred vifte af erfaring at trække på. Han har senest arbejdet som assurandør, været selvstændig og tidligere arbejdet med fast ejendom såvel salg som finansiering.

Hos Aktivfinans tager Uffe sig primært af at hjælpe vores kunder omkring økonomisk rådgivning, herunder planlægning og forhandlinger med bank, kreditforening og andre kreditorer. Uffe tager også gerne al kontakten med kreditorerne, herunder fogedretsmøder mv.

Uffe er gift med Ulla og de bor i Karby på Mors. De har 2 børn, der begge har stiftet familie.

 

Henrik Thougaard

Henrik Thougaard

Henrik Thougaard er ansat som finansrådgiver.

Henrik er oprindeligt uddannet i Sparekassen Sjælland og har 16 års erfaring fra bankverdenen. Derudover har Henrik været selvstændig erhvervskonsulent med speciale indenfor optimering og finansiering. Endvidere har Henrik erfaring indenfor økonomi og administration fra en mellemstor virksomhed.

Hos Aktivfinans hjælper Henrik vores kunder med økonomisk rådgivning, herunder planlægning og forhandlinger med bank, kreditforening og andre kreditorer. Henrik tager gerne al kontakten med kreditorerne, herunder fogedretsmøder mv.

Privat har Henrik en kæreste og er bosat i Jyderup. Han har 3 børn i alderen fra 7 til 18 år.

 

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os?Bliv kontaktet af os

Det koster ikke noget

Aftal et møde med os, hvor vi helt uforpligtende kan drøfte dine muligheder.

Kontakt os

Menu

AktivFinans
Severinsminde
Severinsmindevej 6
4420 Regstrup

IVS CVR-nr. 3583 0758