fbpx Når økonomien er blevet uoverskuelig eller strammer til……. | AktivFinans – din økonomiske rådgiver

Du er her

Når økonomien er blevet uoverskuelig eller strammer til…….

Når økonomien er blevet uoverskuelig eller strammer til…….

Nyhedsbrev juli 2015

I disse år oplever rigtig mange mennesker, at økonomien strammer til, og det er svært at betale alle sine regninger.

Vi lever i en kultur, hvor økonomi sjældent er noget, vi taler med venner, familie eller andre om, - og hvis vi gør, så er det som regel kun et udsagn om, hvor godt det går. De fleste føler derfor, at de står meget alene, når de økonomiske problemer melder sig.

Men det behøver ikke være sådan. Der er i dag en række virksomheder, der tilbyder hjælp, herunder også AktivFinans.

Når de økonomiske problemer rammer en, så vælger de fleste ofte strudsemetoden, dvs. at de i en periode undlader at tage telefonen, når kreditorerne ringer eller undlader at åbne rudekuverterne, for man ved jo godt, hvad de indeholder, men man ved ikke, hvad man skal gøre ved dem.

Det giver ofte lange perioder med søvnløse nætter og nervøsitet - både når telefonen ringer og ikke mindst - når det ringer på døren – en ulidelig og uholdbar situation.

Ved at få hjælp til at løse denne situation, får du for det første altid løst problemerne, men som det vigtigste på den korte bane får du igen en tålelig tilværelse, idet al kontakt til banker, realkreditinstitutter og andre kreditorer overtages af os.

En normal proces starter med et uforpligtende møde, hvor vi bliver præsenteret for situationen, og hvor vi får lejlighed til at fortælle om forløbet fremover, og hvad det vil koste for dig. Hvis vi bliver enige om, at vi skal hjælpe med at løse problemet, starter vi med at kontakte alle kreditorerne og fortælle dem, at al kontakt nu skal ske via os. Samtidig skal vi have skabt et overblik over jeres økonomi, så vi kan se, hvad der er mulighed for at betale.

Mange problemer kan løses ved, at de løbende betalinger tilpasses din økonomi. Måske bliver der lavet en aftale med kreditorerne om, at de ikke tilskriver renter på lånet, eller at de bliver nødt til at se bort fra en del af deres tilgodehavende mod at få en sum penge. Løsningen er altid baseret på, hvilke muligheder, der findes hos den enkelte kunde.

Umiddelbart vil man måske tvivle på, at det kan lade sig gøre at løse stort set alle problemer, men det kan det. Det væsentlige i den sammenhæng er, at hvis kreditorerne er overbeviste om, at de får det beløb, som økonomien giver mulighed for, så vil de hellere tage imod de penge, end slet ikke at få noget som helst, hvilket jo ofte er den situation kunden er i, inden vi kommer ind i billedet. Men det er nødvendigt at give kreditorerne tryghed omkring en aftale, hvorfor det som regel er nødvendigt at have en uafhængig part - som AktivFinans – med på sidelinjen.

Derudover er det også meget vanskeligt rent følelsesmæssigt selv at stå for forløbet. Ingen er jo glade eller stolte over situationen, ligesom man også ofte kan opleve, at kreditorerne presser unødigt på for at få en bedre aftale og ikke mindst - kommer med bebrejdelse over situationen til kunden. Samtidig er der også behov for viden omkring, hvad der kan lade sig gøre, og ikke mindst hvad der kan ske undervejs.

Mange får også helt naturligt den tanke, ”når jeg nu ikke kan betale mine regninger, hvordan skal jeg så få råd til at betale jer for hjælpen”?

Men det kan sagtens lade sig gøre, idet aftalen med kreditorerne tager udgangspunkt i din økonomi, hvori selvfølgelig også indgår omkostningerne til AktivFinans, så derfor er det reelt en del af det beløb, som det er muligt at betale til kreditorerne, der bruges til at betale omkostningerne til os med.

Et forløb strækker sig typisk over et antal måneder, hvor du løbende betaler et á conto beløb, således at der ikke ligger en stor regning og venter, når opgaven er løst af os.

Du kan på www.aktivfinans.dk/gæld se nogle eksempler på, hvilke opgaver vi har løst, og dermed også få en indikation af, hvad vores hjælp koster. Men som du kan se, er der meget stor forskel på de forskellige sager, hvorfor den bedste start er en uforpligtende snak om netop din situation.

Hvis du vil høre mere, så kan du kontakte os på en af de nedenstående måder:

• Ring på tlf. 2084 8252
• Send en mail til: mail [snabel-a] aktivfinans.dk
• Send en SMS til 1245 med ordet AKTIV
• Benyt vores kontaktformular

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Flemming Thorslund
Partner

Læs vores øvrige nyhedsbreve herBliv kontaktet af os

Det koster ikke noget

Aftal et møde med os, hvor vi helt uforpligtende kan drøfte dine muligheder.

Kontakt os

Menu

AktivFinans
Severinsminde
Severinsmindevej 6
4420 Regstrup

IVS CVR-nr. 3583 0758